Valeo, Motor Sensörü Uzmanı

Motor Sensörü
Valeo, 2024'te motor sensör yelpazesini genişletmeye devam ederek yedek parça pazarında liderliğini pekiştiriyor. Yeni eklemelerle hibrit araç uygulamalarını kapsayan Valeo, distribütörlerin portföylerini güçlendiriyor.

Valeo 2024'te Sensör Yelpazesini Genişletmeye Devam Ediyor

Tek Adresiniz

Motor sensörleri söz konusu olduğunda, Valeo neredeyse 1.600 sensörle Avrupa'daki yedek parça pazarında çözüm için tek adresidir. Valeo, onlarca yıllık deneyime dayanarak değişen pazar beklentilerini karşılayan motor sensörü yelpazesi sunmaktadır.

Genişletilmiş Ekzantrik Mili ve Krank Mili Yelpazesi

Son birkaç yıl içinde, Valeo ekzantrik mili ve krank mili yelpazesini önemli ölçüde genişletti. 2023'te 180 yeni referans piyasaya sürüldü ve 2024 Nisan ayı sonundan itibaren 85 yeni referans eklendi. Bu yeni referanslar, 2020 Hyundai Kona Hybrid 48V ve 2023 Citroën C5X Plug-in-Hybrid gibi önemli hibrit araç uygulamalarını kapsamaktadır. Bu yeni eklemelerle birlikte, Valeo'nun Ekzantrik Mili ve Krank Mili motor sensör yelpazesi 570 referansa ulaştı ve Avrupa genelinde 230 milyonun üzerinde aracı kapsamlı bir şekilde kapsıyor.

Genişletilmiş Egzoz Gazı Sıcaklık Sensörü Yelpazesi

2024'te Valeo, egzoz gazı sıcaklık (EGT) sensörü yelpazesini büyük bir genişleme ile 145 referans ekleyerek büyüttü. Bu, Valeo’nun EGT sensörleri için toplam portföyünü 265'e çıkararak Avrupa'da 79 milyon aracı kapsıyor. Pazar kapsamını artırarak Valeo, Audi Q5 Sportback Mild-Hybrid 2021 ve Volvo XC60 II Mild-hybrid 2020 gibi yeni hibrit uygulamaları kapsamaktadır.

Haziran’da Daha Fazla Hava Akış Sensörü!

2024’ün ikinci yarısında  Valeo 150 yeni hava akış ölçer (MAF) sensörü piyasaya sürecek.. MAF referanslarını 240'a çıkararak Avrupa'da 166 milyon aracı kapsayan Valeo, distribütörlerin portföylerini güçlendirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Bu Haziran ayında piyasaya sürülen ürünler, Volvo XC60 II T8 Plug-In Hybrid 2022 ve Peugeot 408 II Hybrid 225 2022 gibi yeni hibrit uygulamaları kapsamaktadır.

Yedek Parça Pazarının En İyi Dostu

Valeo, büyük sensör geliştirme stratejisiyle hava, yakıt, yanma ve egzoz segmentlerini ele alarak ve pekiştirerek yedek parça pazarının her ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Valeo Desteği

Valeo, her bir müşterisiyle ilgilendiği için, Yedek Parça Uzmanı müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya ve en uygun desteği sunmaya kararlıdır:

• Tecdoc® üzerinde iyileştirilmiş görünürlük ve okunabilirlik
  • Geçişler, uygulama gereksinimleri ve montaj sorunları hakkında hızlı ve profesyonel yanıtlar almak için Teknik Yardım Hattı.
  • Otomotiv alanında profesyonel eğitmenleri ile teknik eğitim ve tanıtım.

Motor sensörü

Daha Fazla Haber İçin